donderdag 29 mei 2014

Draagplezier

Ik zag het bij mijn collega Evelien en ik trok grote ogen. De circustoeren dat zij kon uithalen met haar kids om hen in de draagdoek te stoppen, 1 vooraan en 1 achteraan... Geweldig maar niet voor mij! Dacht ik...
Mijn klein manneke worstelt al sinds week 2 met darmkrampjes. Dat gaat gepaard met huilen en niet kunnen slapen uiteraard. Ik had van een vriendin een draagdoek overgekocht samen met nog vele andere spulletjes en toen ik naar de lactatiedeskundige ging voor informatie en borstvoedingskledij  (Mamma Latte) heeft ze voorgedaan hoe je die moest knopen. (Tricot Slen) Thuis probeerde ik het en .... het huilen stopte en mijn klein ventje sliep als een roos dicht tegen mama aan. 
Vanaf toen wilde ik meer.... Mijn collega Evelien, in mijn ogen de expert, kwam langs met haar doeken en ik mocht haar Storchenwiege (geweven doek) lenen. Het is een succes! 
Ik bestelde er zelf eentje : een zomerdoek: een hoppediz das leichte. 
Ik kan al niet wachten om mijn doekjes uit te proberen!
Ook mijn grote man is helemaal verkocht en ik ben fier dat hij ook wil dragen!





Voor wie op facebook zit:

Wie graag advies heeft of wil praten over dragen kan op facebook lid worden van de groep: DRAAGPRAAT .  Daar vind je tevens leuke links naar webshops, knooptechnieken en draagdeskundigen.
Wil je graag een doek kopen (tweedehands) dan kan je lid worden van DRAAGDOEKENMARKT


Voor wie uitleg wil over verschillende doeken:

Op mijn blog vind je links naar allerlei webshops en informatiewebsites over draagdoeken (wordt vaak aangevuld) en op mijn pagina 'draagdoeken' vind je uitleg over verschillende doeken die ik van de website Doekentheek heb gehaald.


4 opmerkingen:

  1. Wat fijn om te zien dat je ook de draagmicrobe te pakken hebt!!!
    Bij mij begon het ook allemaal een dikke 2 en een half jaar geleden, en inmiddels ben ik gecertificeerd draagconsulente ;) (en zoveel meer :p)
    Ken je mijn pagina al op Facebook? http://facebook.com/wijdragenje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt er een volger bij op facebook!
      Van waar ben je?

      Verwijderen
  2. Fijn he dragen? Hier ook een draagfan, nu hij wat zwaarder wordt ben ik wel over gestapt op een ergonomische drager.

    BeantwoordenVerwijderen